Stuur e-mail mail_outline Info/Contact 

Info/Contact

Petra Appelhof Fotografie
 info@petraappelhof.nl
+31 653 944 862

 

Over Petra Appelhof 

Met ruim twintig jaar ervaring als zelfstandig fotograaf is Petra Appelhof specialist op het gebied van architectuurfotografie. De vormtaal van de architectuur, het materiaal-gebruik, maar ook de sfeer in en rondom gebouwen vangen, daar gaat het om. “Ik wil het beeld dat de opdrachtgever in zijn hoofd heeft in een foto vangen. Plus nog iets extra’s."
Exterieur & interieur van kantoorgebouw en woningen van rijtjeshuis tot villa, maar ook infrastructuur, sportaccomodaties, scholen, fabriekshallen. Er staan voorbeelden te over op deze website.

De opdrachten worden uitgevoerd voor architectenbureau’s, projectontwikkelaars, bouwers, vastgoedbeheerders en overheden. Het gebruik van een klassieke grootbeeld-camera voorzien van een digitale achterwand en digitale reflexcamera levert naast authentieke architectuurfoto’s ook fraaie sfeerbeelden op.

“Meestal wil men een mooie sfeerimpressie. Die kan ik met mijn ervaring goed bieden.” Een goeie foto komt in een dialoog met de opdrachtgever tot stand. Er moet een klik zijn. “Dan pas kan ik eruit halen wat erin zit, plus dus iets extra’s, een andere invalshoek of een nieuwe kijk op het gebouwde. Dat is kenmerkend voor mijn werk, dat de opdrachtgever positief verbaasd is.”

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston